E-Flux by road laadpas

Tarieven E-Flux laadpas

E-Flux Pay as you charge

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,32

Eenmalige aanschafkosten

€ 5,00

E-Flux Orange

Prijs per maand

€ 3,23

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Tarief update:

Buitenland dekking

België Denemarken Duitsland Frankrijk Italië Noorwegen Oostenrijk Zweden Zwitserland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de E-Flux app om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Duidelijk tarief
  • Grote dekking in het buitenland
  • 24 uurs klantenservice

Nadelen

  • Prijzen in buitenland vooraf onduidelijk

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Het fijne aan E-Flux is dat de tarieven duidelijk zijn. E-Flux neemt simpelweg het tarief dat de laadpasbeheerder ingesteld heeft en dat tarief betaal je als gebruik van de E-Flux laadpas, het wordt simpelweg doorberekend. Afhankelijk van of je een betaald abonnement hebt of een gratis pas betaal je een vast starttarief.

Ook als je snel een laadpas nodig hebt, is E-Flux een goede keuze. Als je de pas voor 15:30 besteld heb je deze de volgende dag in huis.

Je zit niet vast een lang abonnement. Je kunt het abonnement voor E-Flux maandelijks opzeggen.


Over E-Flux by Road

E-Flux by Road heette voorheen simpel E-Flux. Met de rebranding gaan vervangen ze de naam naar Road. Momenteel gebruiken ze de naam E Flux by Road.

Met een E-Flux by Road pas kun je gebruik maken van alle DC (snellaad) en AC (publieke) laadpalen in Nederland. Deze laadpas aanbieder heeft er voor gezorgd dat alle CPO’s (charging point operators, laadpaalbeheerders) die actief zijn in Nederland zijn aangesloten.

Daarnaast is er een groot eigen netwerk van laadpalen. Deze laadpalen zijn zowel publieke laadpalen als laadpalen op het terrein van een organisatie. Organisaties die laadpallen van E-Flux hebben laten plaatsen mogen zelf beslissen of deze laadpalen ook publiek beschikbaar gemaakt worden. Het is niet voor niks dat E-Flux voorkomt in ons lijst met beste laadpassen.


Veelgestelde vragen E-flux by Road laadpas

Hoe werkt een E-Flux laadpas?

Je kunt in de app vooraf het tarief per laadpaal opzoeken. Eenmaal aangekomen bij de laadpaal haal je je pas of druppel langs de laadpaal en kun je je ev opladen.

Waar kan ik laden met een E-Flux laadpas?

E-flux is aangesloten bij verschillende laadnetwerken door Europa. In Nederland is er daardoor een 100% dekking en in de rest van Europa kun je ook een groot deel van de laadpalen gebruiken.

Wat kosten laden met een E-Flux laadpas?

De kosten van E-Flux zijn transparant en duidelijk. Je betaalt het tarief dat bij de gekozen laadpaal geldt. Daarnaast kun je kiezen tussen de pas zonder abonnement en een pas met abonnement. Voor het abonnement gelden vaste kosten per maand. Voor de pas zonder abonnement betaal je geen maandelijkse kosten maar wel een starttarief per laadbeurt.