E-Flux laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • Duidelijk tarief
  • Overal in Nederland te gebruiken
  • Grote dekking in het buitenland

Nadelen

  • Prijzen in buitenland vooraf onduidelijk

E-Flux tarieven

E-Flux Orange

Prijs per maand

€ 3,23

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

E-Flux pay as you charge

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,32

Eenmalige aanschafkosten

€ 5,00

Het fijne aan E-Flux is dat de tarieven duidelijk zijn. E-Flux neemt simpelweg het tarief dat de laadpasbeheerder ingesteld heeft en dat tarief betaal je als gebruik van de E-Flux laadpas, het wordt simpelweg doorberekend. Afhankelijk van of je een betaald abonnement hebt of een gratis pas betaal je een vast starttarief.

Je zit niet vast een lang abonnement. Je kunt het abonnement voor E-Flux maandelijks opzeggen.


Kenmerken E-Flux laadpas

Dekking Nederland 100%

Ja

Meer dan 80% dekking

België, Duitsland, Luxemburg

Snelladen

Allego, EnBW, Fastned, Ionity, Ladenetz, Shell Recharge, Vattenfall

Opladen met

Druppel, Laadpas

Hierboven vind je de belangrijkste kenmerken van de E-Flux laadpas. Zo ontdek je in welke landen een goede dekking is, waarmee je kunt betalen en welke DC laders, of terwijl snelladers je kunt gebruiken met de E-Flux laadpas.


Over E-Flux

Met een E-Flux pas kun je gebruik maken van alle DC (snellaad) en AC (publieke) laadpalen in Nederland. Deze laadpas aanbieder heeft er voor gezorgd dat alle CPO’s (charging point operators), of laadpaalbeheerder in het Nederlands, die actief zijn in Nederland zijn aangesloten.

Daarnaast is er een groot eigen netwerk van laadpalen. Deze laadpalen zijn zowel publieke laadpalen als laadpalen op het terrein van een organisatie. Organisaties die laadpallen van E-Flux hebben laten plaatsen mogen zelf beslissen of deze laadpalen ook publiek beschikbaar gemaakt worden.


Veelgestelde vragen E-flux laadpas

Hoe werkt een E-Flux laadpas?

Je kunt in de app vooraf het tarief per laadpaal opzoeken. Eenmaal aangekomen bij de laadpaal haal je je pas of druppel langs de laadpaal en kun je je ev opladen.

Waar kan ik laden met een E-Flux laadpas?

E-flux is aangesloten bij verschillende laadnetwerken door Europa. In Nederland is er daardoor een 100% dekking en in de rest van Europa kun je ook een groot deel van de laadpalen gebruiken.

Wat kosten laden met een E-Flux laadpas?

De kosten van E-Flux zijn transparant en duidelijk. Je betaalt het tarief dat bij de gekozen laadpaal geldt. Daarnaast kun je kiezen tussen de pas zonder abonnement en een pas met abonnement. Voor het abonnement gelden vaste kosten per maand. Voor de pas zonder abonnement betaal je geen maandelijkse kosten maar wel een starttarief per laadbeurt.