EV company laadpas

ev company laadpas

EV company laadpas tarieven

EV company laadpas

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,025 p/kWh

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,025 p/kWh

Starttarief

€ 0,15

Eenmalige aanschafkosten

€ 5,50

Tarief update:

#advertentie

Gratis laadpas

E-Flux by road heeft een gratis laadpas met een starttarief van € 0,32 per laadsessie. De best gratis laadpas van dit moment.

Buitenland dekking

België Denemarken Duitsland Frankrijk Italië Luxemburg Oostenrijk Spanje Zweden Zwitserland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de EV company app om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Geen noemenswaardige

Nadelen

  • De opslag per geladen kWh + starttarief

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Wanneer je de laadpas van EV company aanvraagt kun je kiezen tussen een druppel en/of een pas waarmee je kunt laden. Voor het bestellen van een druppel betaal je iets meer dan voor de laadpas.


Over de EV company pas

EV company is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren over laadoplossingen. Zij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.De laadpas is een extra product dat zij leveren. Dit is voornamelijk interessant voor de klanten die zij ook in een adviserende rol bedienen.

De EV company laadpas heeft hoge tarieven. Voor de meeste mensen is dit dan ook zeker niet beste laadpas. Er zijn veel goedkopere laadpassen te vinden.


Veelgestelde vragen over EV company laadpas

Hoe moet ik de EV company laadpas activeren?

Je vraagt de laadpas via de website of de app aan. Volgens de website van EV company kun je daarna direct gebruik maken van de laadpas. Activeren is dan dus niet nodig.

Is de EV company laadpas geschikt voor het buitenland?

De EV company laadpas heeft een aardige dekking in Duitsland en Belgie maar daarbuiten wordt het wat onzekerder. Als je naar het buitenland gaat raden we dan ook een andere laadpas aan.