Maingau laadpas

maingau laadpaas

Maingau laadpas tarieven

Maingau

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

€ 0,69

DC kWh tarief

€ 0,79

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 9,99

Ionity DC kWh tarief

€ 0,75

Blokkeertarief

€ 0,10 per minuut. Gaat in na 240 minuten AC laden of na 60 minuten DC laden.

Tarief update:

#advertentie

Gratis laadpas

E-Flux by road heeft een gratis laadpas met een starttarief van € 0,32 per laadsessie. De best gratis laadpas van dit moment.

Buitenland dekking

België Denemarken Duitsland Italië Oostenrijk Zweden Zwitserland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de Maingau app om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Grote dekking in Duitsland
  • Aantrekkelijk tarieven voor snelladen door heel Europa

Nadelen

  • Geen 100% dekking in Nederland
  • Blokkeertarief als auto te lang bij laadpaal staat

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Een nadeel van de Maingau laadpas is dat je een boetetarief of blokkeertarief betaalt als de auto een bepaalde tijd aan de lader laat zitten. Dit blokkeertarief gaat in na 1 uur snelladen of na 4 uur ac regulier laden.

Dat is de reden dat de laadpas vooral interessant is voor snelladen. Zeker gezien het feit dat Maingau de reputatie heeft om goedkoop te zijn bij snellaadpalen.


Over Maingau

Maingau is van origine een Duitse energieleverancier. Inmiddels richten ze zich ook op het elektrisch laden van voertuigen met hun eigen laadpas.

De laadpas van Maingau wordt bij erg veel laadpalen geaccepteerd door heel Europa. Bovendien zijn de DC tarieven zeer aantrekkelijk te noemen door bijna heel Europa, ook in Nederland. Omdat vakantiegangers vaak afhankelijk zijn van snelladers, is de Maingau laadpas populair onder deze groep. maar ook voor mensen die vaak in Nederland willen snelladen is de Maingau laadpas een aantrekkelijke laadpas.

Deze pas is ook zeer goed geschikt als laadpas voor Duitsland. Met deze laadpas heb je een erg goede dekking in heel Duitsland.


Veelgestelde vragen Maingau laadpas

Hoe werkt het boetetarief bij Maingau?

Wanneer je je auto langer dan 240 minuten bij een AC lader ingeplugd laat en langer dan 60 minuten bij een DC lader betaal je een boetetarief.

Hoe kan ik een Maingau laadpas aanvragen?

Op de website van Maingau kun je gemakkelijk de laadpas aanvragen.
Het aanvraagformulier is momenteel alleen in de Duitse taal beschikbaar, gelukkig is de gevraagde informatie zeer makkelijk te begrijpen. En met een online vertaling moet dat zeker lukken.