Maingau laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • Grote dekking in Duitsland
  • Aantrekkelijk tarieven voor snelladen door heel Europa

Nadelen

  • Geen 100% dekking in Nederland
  • Boetetarief als auto te lang bij laadpaal staat

Maingau laadpas tarieven

Maingau

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

€ 0,69

DC kWh tarief

€ 0,79

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 9,99

Betaal niet teveel voor laden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang grote tariefwisselingen en voordelige laadtarieven.

Een nadeel van de Maingau laadpas is dat je een boetetarief of blokkeertarief betaalt als de auto een bepaalde tijd aan de lader blijft kleven. Dat is de reden dat de laadpas vooral interessant is voor snelladen. Zeker gezien het feit dat Maingau de reputatie heeft om goedkoop te zijn bij snellaadpalen.


Over Maingau

Maingau is van origine een Duitse energieleverancier. Inmiddels richten ze zich ook op het elektrisch laden van voertuigen met hun eigen laadpas.

De laadpas van Maingau wordt bij erg veel laadpalen geaccepteerd door heel Europa. Bovendien zijn de DC tarieven zeer aantrekkelijk te noemen door bijna heel Europa, ook in Nederland. Omdat vakantiegangers vaak afhankelijk zijn van snelladers, is de Maingau laadpas populair onder deze groep. maar ook voor mensen die vaak in Nederland willen snelladen is de Maingau laadpas een aantrekkelijke laadpas.


Veelgestelde vragen Maingau laadpas

Hoe werkt het boetetarief bij Maingau?

Wanneer je je auto langer dan 240 minuten bij een AC lader ingeplugd laat en langer dan 60 minuten bij een DC lader betaal je een boetetarief.

Hoe kan ik een Maingau laadpas aanvragen?

Op de website van Maingau kun je gemakkelijk de laadpas aanvragen.
Het aanvraagformulier is momenteel alleen in de Duitse taal beschikbaar, gelukkig is de gevraagde informatie zeer makkelijk te begrijpen. En met een online vertaling moet dat zeker lukken.