Vandebron laadpas

Vandebron laadpas tarieven

Prijs per maand

€ 3,50

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Tarief update:

Buitenland dekking

België Denemarken Duitsland Engeland Frankrijk Ierland Italië Noorwegen Oostenrijk

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de Vandebron app om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Korting voor Vandebron klanten
  • Geen starttarief
  • Duidelijke kosten structuur

Nadelen

  • De opslag per kWh

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Voor mensen die ook elektriciteit afnemen van Vandebron geldt een korting op het abonnement. Zij betalen € 1,50 per maand in plaats van € 3,50.

De tarieven zijn duidelijk: ze bereken de tarieven van de laadpaal die je gebruikt plus € 0,02. Deze opslag maakt dat je vaak onnodig teveel betaalt.

De laadpas tarieven zijn wel gewoon duidelijk zonder poespas in de app te vinden, het is niet voor niks dat deze in de lijst staat met goede laadpassen.


De Vandebron laadpas in het buitenland

Vandebron wil zich ook richten op diegene die door heel Europa wilt laden. Dit vertaalt zich in het feit dat ze ook in het buitenland geen starttarief vragen. Daarnaast betaal je simpelweg het daar geldende CPO tarief.


De Vandebron laadpas app

In de Vandebron laadpas app kun je zien welke laadpalen beschikbaar zijn. Het tarief per laadpaal is vooralsnog niet duidelijk in de app.

Wel kun je in de app makkelijk administratieve taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een extra laadpas of laaddruppel.

Bij de laadpas krijg je ook direct toegang tot een duidelijk online portal waar je precies kunt zien wanneer je geladen hebt, waar dat was en wat de bijbehorende kosten zijn.


Over Vandebron

Vandebron is een energiemaatschappij die groene energie hoog in het vaandel heeft staan. Ze claimen dan ook dat er 100% groene energie wordt gebruikt voor het laden van je auto met de Vandebron laadpas.


Veelgestelde vragen Vandebron laadpas

Waar kan ik laden met Vandebron laadpas?

In Nederland kun je alle publieke laadpalen en alle snellaadpalen gebruiken met een Vandebron tankpas. Internationaal loopt Vandebron iets achter, in sommige landen zoals Duitsland en België is er een goede dekking. Maar in Frankrijk is dat al een stuk minder.
Controleer in de app goed of er voldoende laadpalen zijn op de plekken waar je heen gaat.

Waar kan je je laadgeschiedenis bekijken met je Vandebron laadpas?

Vandebron heeft een duidelijk online webportal waar je alle laadsessies kunt terugvinden. Hierbij zie je duidelijk de kosten staan.

Kan ik de Vandebron laadpas direct gebruiken?

Zodra je de pas ontvangen hebt kun je deze direct gebruiken om je auto op te laden bij de laadpalen.