Vandebron laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • Korting voor Vandebron klanten
  • Geen starttarief
  • Kosten van laadpaalbeheerder direct doorgerekend aan eindgebruiker

Nadelen

  • Geen

Vandebron laadpas tarieven

Vandebron laadpas

Prijs per maand

€ 3,50

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Voor mensen die ook elektriciteit afnemen van Vandebron geldt een korting op het abonnement. Zij betalen € 1,50 per maand in plaats van € 3,50.

De tarieven zijn duidelijk: ze bereken de tarieven van de laadpaal die je gebruikt simpelweg door. Dit betekent in de praktijk dat je bij sommige laadpalen echt stukken goedkoper uit bent dan laadpassen met een vast tarief. Het kan ook zijn dat het duurder uitvalt omdat een andere laadpasaanbieder een prijsafspraak heeft met de aanbieder van de betreffende laadpaal.

Je weet in ieder geval zeker dat je een marktconform tarief betaald met de laadpas van Vandebron.


Kenmerken

Dekking Nederland 100%

Ja

Meer dan 80% dekking

België, Duitsland, Luxemburg

Snelladen

Allego, Aral, EnBW, EON, Fastned, Ionity, Ladenetz, Shell Recharge, Total, Vattenfall

Opladen met

Druppel, Laadpas


Over Vandebron laadpas

Vandebron is een energiemaatschappij die groene energie hoog in het vaandel heeft staan. Ze claimen dan ook dat er 100% groene energie wordt gebruikt voor het laden van je auto met de Vandebron laadpas.

Bij de laadpas krijg je direct toegang tot een duidelijk online portal waar je precies kunt zien wanneer je geladen hebt, waar dat was en wat de bijbehorende kosten zijn.


Veelgestelde vragen Vandebron laadpas

Waar kan ik laden met Vandebron laadpas?

In Nederland kun je alle publieke laadpalen en alle snellaadpalen gebruiken met een Vandebron tankpas. Internationaal loopt Vandebron iets achter, in sommige landen zoals Duitsland en België is er een goede dekking. Maar in Frankrijk is dat al een stuk minder. Controleer in de app goed of er voldoende laadpalen zijn op de plekken waar je heen gaat.

Waar kan je je laadgeschiedenis bekijken met je Vandebron laadpas?

Vandebron heeft een duidelijk online webportal waar je alle laadsessies kunt terugvinden. Hierbij zie je duidelijk de kosten staan.