Laadpas Den-Haag

Actuele laadpaal tarieven van Den-Haag en welke laadpas daar het best geschikt voor is.

Laadpas Den-Haag

De gemeente Den-Haag heeft in vergelijking met andere steden een bijzonder laag basis laadpaal tarief. Zo is het tarief bijvoorbeeld meer dan de helft goedkoper dan de laadpalen in Utrecht op dit moment.

Basistarief laadpalen in Den-Haag: € 0,36 per kWh

Goedkoopste laadpassen voor Den-Haag

Omdat de laadtarieven zo laag zijn kun je het best een laadpas met variabele tarieven kiezen als je laadt in Den-Haag. Deze volgen namelijk het basistarief van de laadpaal. We kunnen de volgende laadpassen voor het laden in Den-Haag van harte aanbevelen.

Laadpas

AC kWh tarief

Starttarief

Maandelijkse kosten

Basistarief laadpaal

€ 0,32

€ 0,00

Basistarief laadpaal

€ 0,00

€ 3,50

Basistarief laadpaal

€ 0,00

€ 3,23

Basistarief laadpaal in Den-Haag het goedkoopst

Het goedkoopst laden in Den-Haag doe je dus met een laadpas die het basistarief van de laadpaal doorberekend. Let er wel op dat je geen laadpas kiest met een hoge opslag op het kWh tarief of met een hoog starttarief. Dat kan een deel van je voordeel namelijk doen verdampen. Deze passen vind je op de pagina met de goedkoopste laadpassen.

Zoland de basistarieven voor laden in Den-Haag zo aantrekkelijk laag zijn, raden we je dus een dergeljke laadpas voor Den-Haag aan.

2 gedachten over “Laadpas Den-Haag”

  1. Geachte,
    Op jullie site staat vermeld dat de Zuid Holland laadpas van Equans in Den Haag gebruikt kan worden maar op de Equans site staat Den Haag niet genoemd bioj de samenwerkende gemeenten. Hoe zit dit nu precies? Ik heb nl een Equans laadpaal bij mij voor de deur in Scheveningen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie