Tap Electric laadpas

Tap Electric laadpas

Tarieven Tap Electric

Tap Electric roamer

Prijs per maand

€ 2,50

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Tap Electric light

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + 5%

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + 5%

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Tarief update:

#advertentie

Gratis laadpas

E-Flux by road heeft een gratis laadpas met een starttarief van € 0,32 per laadsessie. De best gratis laadpas van dit moment.

Buitenland dekking

België Duitsland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de Tap Electric app om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Abonnement betaalbaar

Nadelen

  • Relatief hoog kWh opslag bij Lite

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

De kostenopbouw van de Tap Electric is duidelijk. Je hebt de keuze uit een laadpas met abonnement, de Tap Electric Roamer oplossing. En er is een gratis laadpas, de Tap Electric Light.

Bij de laats genoemde komt er een “flinke” toeslag op de kWh prijs. Bij het betaalde abonnement betaal je relatief lage abonnementskosten en tijdens het laden betaal je simpelweg het daar geldende CPO tarief van de laadpaal.


Over Tap Electric

De laadpas van Tap Electric kenmerkt zich door het feit dat het onderdeel is van een grotere infrastructuur van Tap Electric. Het bedrijf heeft zich als doel gesteld dat ze laadpunten beter willen benutten. Zo kunnen particuliere eigenaren van laadpalen hun laadpaal aanbieden via het platform. En ook kun je in de app afspreken met bijvoorbeel de buren wanneer de laadpaal beschikbaar is voor jouw laadsessie.