Ecotap laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • Grote dekking in Europa door Last Mile Solutions netwerk
  • Bij Ecotap laadpalen geen opslag

Nadelen

  • De tarief opslag per kWh

Ecotap tarieven

Ecotap

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Betaal niet teveel voor laden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang grote tariefwisselingen en voordelige laadtarieven.

Het tarief dat je betaalt is simpelweg het CPO tarief, het bedrag dat de laadpaal aanbieder op dat moment vraagt. Op deze manier betaal je dus altijd marktconforme tarieven. Je betaalt geen maandelijkse abonnementskosten voor de Ecotap laadpas, het is dus een laadpas zonder abonnement.

Voor het aanvragen van de laaddruppel, of sleutelhanger betaal je eenmalig de kosten van €5,95. De eerste laadpas die je aanvraagt is gratis. Voor het aanvragen van een tweede laadpas, of meer, betaal je een scherpe prijs per extra pas.


Kenmerken Ecotap laadpas

Ecotap maakt gebruik van het netwerk van het bedrijf The Last Mile Solutions. Dit betekent dat de laadpas op praktisch alle laadpalen in Nederland werkt.

De laadpas is voornamelijk aantrekkelijk als je veel op Ecotap laadpalen je auto laadt. Dan vervalt namelijk de opslag die je wel betaalt bij laadpalen van andere bedrijven.

Voor laden in het buitenland is de Ecotap laadpas ook aardig geschikt. Ze dekken veel openbare laadpalen in Europa.


Over Ecotap

Ecotap is een bedrijf dat zich vooral richt op het plaatsen van laadpalen. Dit doen ze op zowel publieke punten als bij bedrijven en particulieren.

Als extra service bij deze laadpalen geven ze ook laadpassen uit. Deze laadpassen kun je prima gebruiken bij alle laadpalen in Nederland.