Ecotap laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • Grote dekking in Europa door Last Mile Solutions netwerk
  • Aantrekkelijk tarieven met Ecotap laadpas bij laadpalen die je vooral in Den Haag vindt en sommige vakantieparken.

Nadelen

  • Slechte dekking in Europa

Ecotap tarieven

Ecotap

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Het tarief dat je betaalt is simpelweg het CPO tarief, het bedrag dat de laadpaal aanbieder op dat moment vraagt. Op deze manier betaal je dus altijd marktconforme tarieven.

Voor het aanvragen van de laaddruppel, of sleutelhanger betaal je eenmalig de kosten van €5,95. De eerste laadpas die je aanvraagt is gratis. Voor het aanvragen van een tweede laadpas, of meer, betaal je een scherpe prijs per extra pas.


Kenmerken

Dekking Nederland 100%

Ja

Snelladen

Allego, EnBW, EON, Fastned, Ionity, Ladenetz, Shell Recharge, Vattenfall

Opladen met

Druppel, Laadpas

Ecotap maakt gebruik van het netwerk van het bedrijf The Last Mile Solutions. Dit betekent dat de laadpas op praktisch alle laadpalen in Nederland werkt.

De pas is het goedkoopst op laadpalen van Ecotap zelf. Omdat ze veel laadpunten in Den Haag hebben, is deze pas interessant voor de mensen die vaak in Den Haag willen laden. Ook op verschillende vakantieparken vind je Ecotap laadpunten terug.


Over Ecotap

Ecotap is een bedrijf dat zich vooral richt op het plaatsen van laadpalen. Dit doen ze op zowel publieke punten als bij bedrijven en particulieren. Ook zijn er opvallen veel vakantieparken die gebruik maken van de laadpalen van Ecotap.

Als extra service bij deze laadpalen geven ze ook laadpassen uit. Deze laadpassen kun je prima gebruiken bij alle laadpalen in Nederland.