Ecotap laadpas

ecotap laadpas

Ecotap tarieven

Ecotap

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

DC kWh tarief

Basistarief laadpaal + € 0,02

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Tarief update:

#advertentie

Gratis laadpas

E-Flux by road heeft een gratis laadpas met een starttarief van € 0,32 per laadsessie. De best gratis laadpas van dit moment.

Buitenland dekking

België Denemarken Duitsland Frankrijk Italië Luxemburg Oostenrijk Spanje Zweden Zwitserland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de Easy Charging Quality app, de app die Ecotap gebruikers aanraadt te gebruiken, om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • Grote dekking in Europa door Last Mile Solutions netwerk
  • Bij Ecotap laadpalen geen opslag

Nadelen

  • Tarief opslag per kWh

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Het tarief dat je betaalt is simpelweg het CPO tarief, het bedrag dat de laadpaal aanbieder op dat moment vraagt. Op deze manier betaal je dus altijd marktconforme tarieven. Je betaalt geen maandelijkse abonnementskosten voor de Ecotap laadpas, het is dus een laadpas zonder abonnement.

Voor het aanvragen van de laaddruppel, of sleutelhanger betaal je eenmalig de kosten van €5,95. De eerste laadpas die je aanvraagt is gratis. Voor het aanvragen van een tweede laadpas, of meer, betaal je een scherpe prijs per extra pas.


Kenmerken Ecotap laadpas

Ecotap maakt gebruik van het netwerk van het bedrijf The Last Mile Solutions. Dit betekent dat de laadpas op praktisch alle laadpalen in Nederland werkt.

De laadpas is voornamelijk aantrekkelijk als je veel op Ecotap laadpalen je auto laadt. Dan vervalt namelijk de opslag die je wel betaalt bij laadpalen van andere bedrijven.

Voor laden in het buitenland is de Ecotap laadpas ook aardig geschikt. Ze dekken veel openbare laadpalen in Europa.


Over Ecotap

Ecotap is een bedrijf dat zich vooral richt op het plaatsen van laadpalen. Dit doen ze op zowel publieke punten als bij bedrijven en particulieren.

Als extra service bij deze laadpalen geven ze ook laadpassen uit. Deze laadpassen kun je prima gebruiken bij alle laadpalen in Nederland.