Eneco laadpas

Laatste tarief controle:

Voordelen

  • App met advies om zo groen mogelijk te laden
  • Vaste en redelijke AC tarieven
  • Goedkoop bij Eneco laadpalen

Nadelen

  • Hoog starttarief bij andere laadpaal aanbieders
  • Prijzig in het buitenland
  • Minimaal jaarcontract

Eneco laadpas tarieven

Eneco eMobility

Prijs per maand

€ 3,00

AC kWh tarief

€ 0,51

DC kWh tarief

€ 0,80

Starttarief

€ 0,61

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Eneco Emobility laadpaal kWh tarief

€ 0,23

Allego laadpaal kWh tarief

€ 0,67

Fastned DC kWh tarief

€ 0,69

Betaal niet teveel voor laden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang grote tariefwisselingen en voordelige laadtarieven.

De Eneco laadpas is laadpas met abonnement, je betaalt dus per maand. Voor dat bedrag kijk je vaste tarieven voor het laden van je auto. Je weet voordat je gaat laden dus altijd wat het tarief is. Dit tarief is dus op sommige locaties hoger en op sommige locaties lager dan het daar geldende CPO tarief. Deze vaste tarieven gelden niet in het buitenland.


Over Eneco eMobility

Eneco is een grote energie aanbieder in Nederland en België. Ook zij hebben besloten om bij te dragen aan de laadinfrastructuur. Dit doen ze door laadpalen te plaatsen. En ze bieden ook een laadpas aan. Dit allemaal onder de paraplu die ze eMobility noemen.

Ook mogen sommige partijen gebruik maken van hun mobility service provider infrastructuur. De ANWB laadpas maakt bijvoorbeeld gebruik van het systeem dat Eneco ontwikkeld heeft.


Eneco eMobility laadpas in het buitenland

De Eneco laadpas is niet heel geschikt voor het buitenland. Online lezen we op meerdere plekken dat de tarieven daar relatief hoog zijn. Voor een goede buitenland laadpas kun je beter even verder zoeken in onze lijst met beste laadpassen.


Eneco eMobility MijnLaden

Iedereen die een Eneco eMobility laadpas heeft krijgt ook toegang tot de MijnLaden portal. Hierin kun je je laadsessies inzien, facturen inzien en het aantal gereden kilometers inzien. Ook kun je zien waar je je auto kunt laden.

Let op: MijnLaden is geen app, het is een webomgeving. Je kunt het dus wel gebruiken op je telefoon, maar een app zou handiger werken.


Veelgestelde vragen Eneco eMobility laadpas

Waar kan ik de Eneco laadpas gebruiken?

De Eneco eMobility laadpas is te gebruiken op alle Nederlandse publieke ac laadpalen en alle Nederlandse dc snelladers.

Wat kost de Eneco eMobility laadpas?

Een abonnement van de Eneco laadpas is €3,00 per maand. Daarbovenop betaal je voor elke laadsessie ook nog €0,61 starttarief.

Welke laadpas voor Eneco laadpaal?

Als je veel gebruik maakt van Eneco laadpalen is het een goed idee om een Enece eMobility laadpas in je bezit te hebben. Met deze laadpas heb je namelijk extra voordeel bij het laden op Eneco oplaadpalen, het kan wel de helft zo goedkoop zijn. Als je vaak gebruik maakt van Eneco laadpalen is het zeker de moeite waard om een Eneco eMobility laadpas bij je te hebben.