Eneco laadpas

Eneco laadpas

Tarieven Eneco laadpas

Eneco eMobility zonder abonnement

Prijs per maand

€ 0,00

AC kWh tarief

€ 0,51

DC kWh tarief

€ 0,80

Starttarief

€ 0,39

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Allego laadpaal kWh tarief

€ 0,58

Fastned DC kWh tarief

€ 0,69

Eneco eMobility met abonnement

Prijs per maand

€ 3,00

AC kWh tarief

€ 0,51

DC kWh tarief

€ 0,80

Starttarief

€ 0,00

Eenmalige aanschafkosten

€ 0,00

Allego laadpaal kWh tarief

€ 0,58

Fastned DC kWh tarief

€ 0,69

Tarief update:

#advertentie

Gratis laadpas

E-Flux by road heeft een gratis laadpas met een starttarief van € 0,32 per laadsessie. De best gratis laadpas van dit moment.

Buitenland dekking

België Duitsland Engeland Frankrijk Ierland Italië Luxemburg Noorwegen Oostenrijk Zwitserland

*De dekking in bovenstaande landen is voldoende om zonder lege accu te komen staan. Check altijd de Eneco app of website om te checken of er geschikte laadpalen in de buurt van jouw verblijf locatie staan.

Voordelen

  • App met advies om zo groen mogelijk te laden
  • Vaste en redelijke AC tarieven
  • Goedkoop bij Eneco laadpalen

Nadelen

  • Hoog starttarief bij andere laadpaal aanbieders
  • Prijzig in het buitenland

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Bij Eneco heb je de keuze uit 2 vormen wanneer je een laadpas wilt aanvragen. Je kunt een laadpas met of zonder abonnement kiezen. Bij het model zonder abonnement betaal je een starttarief per laadsessie. Wanneer je een Eneco laadpas met abonnement kiest betaal je een vast bedrag per maand, maar dan betaal je geen starttarief per laadsessie.

De kWh tarieven van beide passen zijn gelijk en dit zijn vaste tarieven. Je weet voordat je gaat laden dus altijd wat het tarief is, ongeacht welke laadpaal je kiest. Dit tarief is dus op sommige locaties hoger en op sommige locaties lager dan het daar geldende laadpaal tarief. Deze vaste tarieven gelden niet in het buitenland, daar betaal je wel de daar geldende laadpaal tarieven.


Over Eneco eMobility

Eneco is een grote energie aanbieder in Nederland en België. Ook zij hebben besloten om bij te dragen aan de laadinfrastructuur. Dit doen ze door laadpalen te plaatsen. En ze bieden ook een laadpas aan. Dit allemaal onder de paraplu die ze eMobility noemen.


Eneco eMobility laadpas in het buitenland

De Eneco laadpas is niet heel geschikt voor het buitenland. Online lezen we op meerdere plekken dat de tarieven daar relatief hoog zijn. Voor een goede buitenland laadpas kun je beter even verder zoeken in onze lijst met beste laadpassen.


Eneco eMobility MijnLaden

Iedereen die een Eneco eMobility laadpas heeft krijgt ook toegang tot de MijnLaden portal. Hierin kun je je laadsessies inzien, facturen inzien en het aantal gereden kilometers inzien. Ook kun je zien waar je je auto kunt laden.

Let op: MijnLaden is geen app, het is een webomgeving. Je kunt het dus wel gebruiken op je telefoon, maar een app zou handiger werken.


Veelgestelde vragen Eneco eMobility laadpas

Waar kan ik de Eneco laadpas gebruiken?

De Eneco eMobility laadpas is te gebruiken op alle Nederlandse publieke ac laadpalen en alle Nederlandse dc snelladers.

Wat kost de Eneco eMobility laadpas?

Een abonnement op de Eneco laadpas kost €3,00 per maand. Dan betaal je geen starttarief. Wanneer je kiest voor de laadpas zonder abonnement heb je geen maandelijkse kosten maar betaal je wel een starttarief van € 0,39.

Welke laadpas voor Eneco laadpaal?

Als je veel gebruik maakt van Eneco laadpalen is het een goed idee om een Enece eMobility laadpas in je bezit te hebben. Met deze laadpas heb je namelijk extra voordeel bij het laden op Eneco oplaadpalen, het kan wel de helft zo goedkoop zijn. Als je vaak gebruik maakt van Eneco laadpalen is het zeker de moeite waard om een Eneco eMobility laadpas bij je te hebben.