Laadpas Denemarken

Denemarken heeft een grote dichtheid van laadpunten wat het een geschikt land maakt om met de elektrische auto doorheen te rijden of om naar op vakantie te gaan. Het enige dat je nog nodig hebt is een goede laadpas of laad app om de verschillende laadpunten probleemloos te gebruiken.

laadpas denemarken

Hier ontdek je welke laadpassen het best geschikt zijn voor het laden van je elektrische auto in Denemarken. We houden kiezen voor de laadpassen de beste dekking en een zo laag mogelijke prijs voor het laden van de accu van de auto.

De beste laadpas voor Denemarken

1. Maingau – werkt op 95% van Deense laadpalen

maingau laadpaas
  • Duidelijk tarief

Met de Maingau laadpas kun je alle laadpalen in Denemarken, die veelal op het Clever netwerk zitten, gebruiken. De Maingau laadpas is ook in Duitsland ideaal, daar kom je immers doorheen als je naar Denemarken rijdt.

Een ander voordeel van de Maingau laadpas is dat je een vast tarief betaalt, en dat tarief is erg voordelig. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent en je betaalt niet te veel. Met de Maingau laadpas in Denemarken ben je dus goed uitgerust om altijd en overal te kunnen laden.

Zorg ervoor dat je de laadpas tijdig aanvraagt. Deze moet uit Duitsland verstuurd worden, deze wordt dus niet zo snel bezorgd als bijvoorbeeld bij E-Flux het geval is.

Zeer goede laadpaal dekking in Den

Denemarken heeft de ambitie om vanaf 2030 volledig fossiel vrij te zijn. Deze doelstelling zie je terug in het aantal laadpalen. Op verschillende soorten locaties vind je laadpalen. Zo is de kans groot dat je bij je vakantiehuisje een laadpaal vindt, maar ook bij supermarkten, hotels en andere commerciële activiteiten is de kans dat er een laadpaal staat erg groot.

En dan heb je natuurlijk nog de openbare snellaad punten langs de snelwegen en de normale laadpalen in dorpen en steden. Al met al kun je in Denemarken prima met de elektrische auto reizen. Er zoveel laadpunten dat je niet met een lege accu hoeft komen te staan. En het fijne aan Denemarken is dat je eigenlijk maar 1 laadpas nodig hebt.

Conclusie laadpas Denemarken

In Denemarken is het eigenlijk vrij simpel. Je zou aan 1 laadpas genoeg moeten hebben. Met deze laadpas kun je in Denemarken eigenlijk bij alle oplaadpunten terecht. En het aantal laadpunten is erg hoog in dit land. Je kunt dus met een gerust hart door Denemarken reizen met je elektrische auto.

Plaats een reactie