Laadpas Utrecht

Utrecht heeft de hoogste laadpaal tarieven in vergelijking met de andere grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag. Gelukkig zijn er laadpassen met een vast tarief dat lager is dan het basistarief van de laadpalen in Utrecht.

In Utrecht worden de openbare laadpalen beheert door 3 partijen. Dit zijn: Vattenfall, Equans, Total en LomboXnet. Bij al deze laadpunten betaal je hetzelfde basis tarief.

Basistarief laadpalen in Utrecht: € 0,75 per kWh

Goedkoopste laadpassen voor Utrecht

De volgende laadpassen met een vast kWh tarief zijn goedkoper dan de het tarief dat je zou betalen wanneer je het basistarief betaalt met bijvoorbeeld de oplaadpas van E-Flux.

Laadpas

AC kWh tarief

Starttarief

Maandelijkse kosten

Eneco eMobility

€ 0,51

€ 0,61

€ 3,00

Shell Recharge

€ 0,59

€ 0,35

€ 0,00

ANWB laadpas zonder abonnement

€ 0,60

€ 0,34

€ 0,00

ANWB laadpas met abonnement

€ 0,60

€ 0,00

€ 3,99

MKB brandstof per sessie

€ 0,62

€ 0,35

€ 0,00

Bij bovenstaande laadpassen betaal je ook nog een starttarief per laadsessie en/of maandelijkse abonnementskosten. Deze kosten zijn echter erg laag te noemen.

Laden in Utrecht goedkoopst met laadpas met vast tarief

Wanneer je de goedkoopste optie zoekt om je auto op te laden in Utrecht, dan kies je het liefst voor een laadpas met vaste tarieven.

De basistarieven in Utrecht zijn relatief erg hoog. Er zijn dus meerdere aanbieders van laadpassen met vaste tarieven die lager zijn.

Laadpas Utrecht
Laadpas Utrecht

Plaats een reactie