Laadpas Utrecht

Check het actuele laadpaal tarief in Utrecht en zie welke laadpas je het best kunt kiezen.

Laadpas Utrecht

Utrecht heeft de hoogste laadpaal tarieven in vergelijking met de andere grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag. Gelukkig zijn er laadpassen met een vast tarief dat lager is dan het basistarief van de laadpalen in Utrecht.

In Utrecht worden de openbare laadpalen beheert door 3 partijen. Dit zijn: Vattenfall, Equans, Total en LomboXnet. Bij al deze laadpunten betaal je hetzelfde basis tarief.

Basistarief laadpalen in Utrecht: € 0,36 (inc btw) per kWh

Goedkoopste laadpassen voor Utrecht

Op het moment is het het goedkoopst om te laden met een laadpas die het basistarief van de laadpaal volgt. Hieronder zie je de volgens ons goede keuzes.

Laadpas

AC kWh tarief

Starttarief

Maandelijkse kosten

Basistarief laadpaal

€ 0,32

€ 0,00

Basistarief laadpaal

€ 0,00

€ 3,50

Basistarief laadpaal

€ 0,00

€ 3,23

Bij bovenstaande laadpassen betaal je ook nog een starttarief per laadsessie en/of maandelijkse abonnementskosten. Deze kosten zijn echter erg laag te noemen.

Basistarief laadpaal goedkoper dan vast tarief laadpas

Wanneer je de goedkoopste optie zoekt om je auto op te laden in Utrecht, dan kies je het liefst voor een laadpas die het kWh basistarief van de laadpaal doorberekend. Het is dan alleen zaak dat je er op let dat er geen hoog starttarief, hoge abonnementskosten of een opslag per kWh gerekend wordt door je laadpas.

Plaats een reactie