Zakelijke laadpas, de beste keus voor zpp’ers en MKB

Op deze pagina vind je de beste zakelijke laadpassen die je op dit moment kunt aanvragen. Ontdek snel wat een goede zakelijke laadpas is.

Zakelijke laadpas

Kort samengevat: de beste zakelijke laadpassen

  • MKB brandstof laadpas
  • E-Flux zakelijke laadpas
  • Radius Fleetone laadpas

1. MKB brandstof laadpas

De MKB brandstof laadpas maakt de boekhouding omtrent de zakelijke voertuigen een stuk makkelijker. Zowel het laden, tanken als wassen kan betaald worden met deze pas.

De MKB brandstof laadpas geeft dekking door heel Nederland voor opladen. De dekking is dus goed en je hebt geen andere laadpas nodig.

De kosten worden maandelijks gefactureerd en het staat allemaal netjes op 1 factuur. Je hebt dus veel minder werk aan de boekhouding met de pas.

Meer info MKB brandstof laadpas

2. E-Flux zakelijke laadpas

E-Flux heeft een aantal handige functies in hun laadpas oplossing gebouwd voor ondernemers. Voor zowel zzp-ers, mkb en groot zakelijk zijn er goede oplossing bedacht. Ook voor particulieren is dit een goede keus zoals je kunt zien in onze lijst met de beste laadpas.

Zo kun je gemakkelijk het verbruik van de verschillende auto’s binnen het wagenpark inzien. Je vraagt gemakkelijk extra laadpassen aan voor de verschillende voertuigen in het wagenpark.

Ook kun je in het online portal verschillende groepen maken waarvan bijvoorbeeld 1 groep gratis mag laden.

En vanzelfsprekend is de facturatie maandelijks. Dit maakt dat de boekhoudkundige kant een makkie wordt.

Met een E-Flux zakelijke laadpas wordt het werk van de fleet manager dus een stuk eenvoudiger. En voor de kleinere bedrijven is het prima oplossing omdat het de lastige boekhouding van tanken uit handen neemt.

En dit alles wordt geboden voor zeer redelijke tarieven. E-Flux rekent simpelweg het laadpaal tarief door aan de gebruiker. Zo weet je dat je dus altijd een redelijke prijs betaalt voor laden.

Meer info E-Flux laadpas

3. Radius fleetone laadpas

De Radius fleetone laadpas is alleen verkrijgbaar voor zakelijke gebruikers. De dienstverlening van Radius is dan ook gericht op zakelijk behoeftes.

Zo krijg je met de Radius fleetone laadpas maandelijks een duidelijke factuur. Dit maakt het inboeken van de laadkosten in de boekhouding efficiënt.

Daarnaast is er een hybride kan de pas ook gebruikt worden voor het tanken van brandstoffen. Dit is een uitkomst wanneer je hybride rijdt of verschillende voertuigen gebruikt.

Je betaalt een vast bedrag per maand om deze laadpas te gebruiken. Op het moment is dat per maand € 1,00 . Ook betaal je nog een starttarief welke wij hoog vinden.

Meer info Radius laadpas

Betaal niet te veel voor laden

Ontvang grote tarief wijzigingen & blijf op de hoogte van de beste laadpas tarieven.

Wanneer je je zakelijke auto oplaadt wil je natuurlijk zo min mogelijk administratie en zo min mogelijk betalen. Er zijn dan ook laadpassen die daar handig op inspelen. Zeker met meerdere auto’s in je autopark is het onhandig om allerlei losse facturen te verwerken in de administratie van de laadsessies.

Een partij die goede zakelijke laadpassen aanbiedt moet volgens ons dan ook maandelijks een verzamelfactuur sturen. Zo ben je minimale tijd kwijt aan het inboeken en verwerken van de laadkosten. Daarnaast is het ook handig als je met dezelfde laadpas ook andere producten en diensten kunt kopen die verband houden met je auto. Bijvoorbeeld wasbeurten, autovloeistoffen, parkeerkosten betalen en meer. Dit brengt gemak en wederom minder administratieve rompslomp.

Zakelijke laadpas met of zonder abonnement kiezen

Wanneer je de verschillende laadpassen met elkaar vergelijkt zal je merken dat er laadpassen met en zonder abonnement zijn. Voor zakelijke oplossingen is deze keuze er ook.

Wanneer je een zakelijke laadpas met abonnement hebt zal je maandelijkse abonnementskosten moeten betalen. Deze worden in de meeste gevallen per auto, per maand betaalt. Door een laadpas met abonnement te kiezen betaal meestal geen starttarief per laadsessie en ook geen opslag op het kWh tarief.

Wanneer je zakelijke kiest voor een laadpas zonder abonnement, betaal je waarschijnlijk wel een starttarief per laadsessie, iets wat je met een abonnement niet betaalt.

Als je een zakelijk een laadpas aanschaft is het waarschijnlijk de beste keus om een laadpas met abonnement te kiezen. Tenzij je heel weinig openbaar hoeft te laden, dan is een zakelijke laadpas zonder abonnement waarschijnlijk de beste keus.

Zakelijke laadpas geïntrigeerd met eigen laadpalen op bedrijfsterrein

Veel zakelijke laadpasaanbieders bieden ook de mogelijkheid om laadpalen bij je bedrijf te plaatsen. Deze laadpalen zullen dan natuurlijk ook werken met de laadpassen van dezelfde aanbieder. Zo krijg je dus ook duidelijk inzicht in het verbruik van de verschillende auto’s binnen het wagenpark.

Meer dan alleen laden met een goede zakelijke laadpas

Er zijn verschillende zakelijke laadpassen waar me je meer mee kunt doen dan alleen de voertuigen opladen. Zo zijn er zakelijke laadpassen waar je ook de carwash, openbaar vervoer, parkeren, andere brandstoffen of aankopen in de tankstation shop mee te betalen.

Al deze kosten worden ook op de verzamelfactuur geplaatst. Dit scheelt dus ook weer administratief werk.

Als één van deze diensten worden gebruikt binnen het bedrijf, dan kan het raadzaam zijn om hier op te letten bij het aanvragen van jouw zakelijke laadpas.

Plaats een reactie